Dragi clienți,

Începând cu data de 22.04.2020, compania S.C. QUALTECH SOLUTIONS S.R.L. oferă găzduire WEB gratuită, atât de pe servere dotate cu storage SSD cât și de pe servere dotate cu storage HDD.

 

* Detaliile despre pachetele de găzduire WEB gratuită se găsesc aici.

 

Informații cu privire la spațiul de stocare al găzduirii WEB gratuite:

  • Pentru găzduirea WEB SSD gratuită se oferă 1 GB SSD fără reclame. Însă, dacă clientul dorește și are nevoie de mai mult spațiu de stocare, este nevoit să țină o reclamă cu firma noastră (un banner amplasat oriunde pe site);
  • Pentru găzduirea WEB HDD gratuită se oferă 2 GB HDD fără reclame. Însă, dacă clientul dorește și are nevoie de mai mult spațiu de stocare, este nevoit să țină o reclamă cu firma noastră (un banner amplasat oriunde pe site).

 

* Înainte de a comandat un pachet de găzduire WEB gratuită, clientul este obligat să citească termenii și condițiile aferente acestei găzduiri. Acești termeni și condiții îi puteți citi aici.

* Imediat după ce comanda a fost plasată, pachetul de găzduire WEB gratuită se activează instant, datele pentru logare fiind trimise pe adresa de e-mail a clientului. După activare, clientul este obligat să atașeze nameserverele găzduirii noastre la domeniul pentru care a comandat găzduire gratuită, nameserverele regăsindu-se pe mail.

* Conturile de găzduire WEB gratuită nu au o dată de expirare, însă, echipa noastră verifică zilnic activitatea site-ului, iar dacă site-ul găzduit nu prezintă activitate, se închide găzduirea WEB gratuită fără vreo notificare prealabilă.

 

Pentru alte întrebări nu ezitați să ne contactați printr-un ticket pe site!Miercuri, Aprilie 22, 2020

« înapoi

Powered by WHMCompleteSolution