Găzduire WEB SSD & HDD gratuită!

Dragi clienți, Începând cu data de 22.04.2020, compania S.C. QUALTECH SOLUTIONS S.R.L. oferă găzduire WEB gratuită, atât de pe servere dotate cu storage SSD cât și de pe servere dotate cu storage HDD.   * Detaliile despre pachetele de găzduire WEB gratuită se găsesc aici.   Informații cu privire la spațiul de stocare al ... Read More »

22nd Apr 2020
Închidere conturi găzduire FREE inactive

Bună ziua, Astăzi au fost verificate toate site-urile cu găzduire FREE oferită de către compania noastră iar toate site-urile INACTIVE au fost închise definitiv. Așadar, începând de astăzi toate site-urile cu găzduire FREE vor fi verificate ZILNIC iar dacă acestea nu prezintă activitate sau nu au atașate nameserverele noastre, vor ... Read More »

20th Feb 2020
Dezactivare conturi & ștergere comenzi!

Dragi clienți, Dorim să vă anunțăm, că începând cu data de 31.01.2020, vom dezactiva toate conturile și vom șterge toate comenzile efectuate de pe conturi a căror adrese de e-mail NU au fost confirmate. Am luat această măsură pentru a evita eventualele fraude și pentru a nu furniza servicii de găzduire / înregistrări domenii ... Read More »

31st Jan 2020

Powered by WHMCompleteSolution